Організаторка "голої вечірки" Івлєєва зізналася, що їздила на Донбас
Організаторка "голої вечірки" Івлєєва зізналася, що їздила на Донбас

Організаторка "голої вечірки" Івлєєва зізналася, що їздила на Донбас

Івлєєва всіма силами намагається заслужити прощення російського диктатора Путіна.

Анастасія Івлєєва, "зірка" популярної в терористичній Росії "голої вечірки", якою нібито зацікавився сам головоріз Путін, порушила мовчання і зізналася в тому, що їздила на окуповані території України.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, Івлєєва, яку жорстко покарали за вечірку, вирішила перервати мовчання і відповісти на всі актуальні запитання. Блондинка стала гостею шоу YouTube-каналу "Лука Ебков".

У короткому анонсі можна почути цитати Івлєєвої з інтерв'ю. "В офісі проводяться обшуки, розтягують буквально, розкрадають", - скаржиться колись популярна блогерка.

Хто така Анастасія Івлєєва

Анастасія Івлєєва - російська телеведуча, кіноактриса і відеоблогерка. Найбільш відома як Instagram-блогерка, а також як ведуча телепередачі "Орел і решка", пише Вікіпедія.

У грудні 2023 року Настя організувала "голу" вечірку, після якої її звинуватили в пропаганді нетрадиційних цінностей.

У тизері також є натяки на відвідування окупованих росіянами українських територій. "Я була на Донбасі <...> Донбас - це не пральня", - намагається заробити хоч трохи плюсиків у терориста Путіна Івлєєва.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше російська блогерка АнастасіяІвлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок та інфлюенсерів. І все б нічого, от тільки дрес-код вечірки звучав, як "майже голий". Російські зірки, серед яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. До речі, всі вони прийшли одягнені за дрес-кодом, що виглядало жалюгідно, страшно і безглуздо.

Також стало відомо про те, що естрадного російського співака Кіркорова, який буквальновипрошував вибачення за участь у "голій" вечірціблогерки Івлєєвої, було вирізано з новорічного кіно. Інформацію пропагандистам підтвердила ще одна путіністка Тіна Канделакі.

Источник материала
Поделиться сюжетом