20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кейт Міддлтон знову порушила традицію на день народження принцеси Шарлотти
Кейт Міддлтон знову порушила традицію на день народження принцеси Шарлотти

Кейт Міддлтон знову порушила традицію на день народження принцеси Шарлотти

2 травня 2024 доньці принца та принцеси Уельських виповнилося 9 років. Фанати монаршої родини очікували офіційний портрет опівночі, проте вже вдруге цього не сталося.

Кейт Міддлтон знову порушила традицію в день народження принцеси Шарлотти лише через тиждень після того, як запізнилася поділитися новою фотографією принца Луї. Про це пише Daily Mail.

Сьогодні, 2 травня 2024, принцесі Шарлотті виповнилося дев'ять років, і королівські спостерігачі з нетерпінням чекали традиційного портрету опівночі.

Порушуючи традицію, Вільям і Кейт поділилися фотографією принца Луї минулого вівторка вдень, 23 квітня 2024, а не опівночі, як це було прийнято раніше.

Принцу Луї виповнилося 6 років

На день народження принцеси Шарлотти офіційний портрет також був опублікований лише вдень.

Принцесі Шарлотті виповнилося 9 років

Експерти зазначають, що запізнення з публікацією святкових кадрів королівських спадкоємців, можливо, повʼязане зі скандалом навколо фото Кейт Міддлтон до Дня матері. Тоді низка фотоагенцій виявила, що знімок був кілька разів відредагований.

Кейт Міддлтон з дітьми
Фото: Instagram @princeandprincessofwales

Королівський експерт Річард Фіцвільямс вважає, що як тільки Уельські вирішили опублікувати фотографію, ймовірно, було багато дискусій про найкращий підхід.

Окрім цього, Річард додав, що час може "підкреслити потребу Кейт у часі, просторі та приватності", адже наразі принцеса Уельська бореться з раком.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон налякала прихильників архівним кадром з весілля з принцом Вільямом.

Також Фокус писав про новий портрет принцеси Шарлотти на честь її 9-річчя.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом