Принцеса Шарлотта – одна з найкраще одягнених дітей на планеті. 10 фото, які це підтверджують
Принцеса Шарлотта – одна з найкраще одягнених дітей на планеті. 10 фото, які це підтверджують

Принцеса Шарлотта – одна з найкраще одягнених дітей на планеті. 10 фото, які це підтверджують

Середню дочку принца Вільяма та Кейт Міддлтон – 8-річна принцеса Шарлотта – щоразу дивує та чарує підданих своїми образами. Рідко можна побачити, щоб діти віддавали данину класичному британському стилю, але єдина дочка герцогів Уельських одягається саме так.

В її гардеробі багато якісного, стильного та стриманого одягу в формальному стилі, і з кожним роком вбрання принцеси стають все більш офіційними. OBOZ.UA покаже 10 фото Шарлотти, від яких не відірвати очей.

Ще змалечку дівчинку наряджали в сукні, коли виходили з нею до підданих. Красиві образи з квітами, бантиками та кардиганами зачаровували публіку. І хоч одяг був дитячим, над вбраннями спадкоємиці герцогів ретельно працювали, підбираючи гармонійні кольори та взуття.

Коли Шарлотта подорослішала, їй почали підбирати класичні сукні з комірцями та пальта, які часто поєднували з кольоровими колготками. Усі речі принцеси завжди вдало сидять на ній і якісно пошиті.

Однак не лише класичний одяг подобається школярці. В неформальних умовах вона може одягти шорти, смугастий сарафан чи светр, але при цьому її вбрання завжди охайні та ідеально пасують дівчинці.

Принцеса дуже схожа на свою маму Кейт Міддлтон. Коли вони вдвох, то намагаються підібрати схожі образи, які однаково красиво виглядають і на дорослій жінці, і на дитині.

Вбрання принцеси завжди хочеться розглядати детально. Цікаві силуети, стримані прикраси та аксесуари, ідеально підібрані кольори та розкішні зачіски – візитівка дочки принца Вільяма.

Раніше OBOZ.UA писав, як хобі принцеса Шарлотта перейняла від Кейт Міддлтон, Єлизавети ІІ і не тільки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны