Селена Гомес втратила мільйон фоловерів за добу через фотографії з нових хлопцем: що з ними не так
Селена Гомес втратила мільйон фоловерів за добу через фотографії з нових хлопцем: що з ними не так

Селена Гомес втратила мільйон фоловерів за добу через фотографії з нових хлопцем: що з ними не так

Американська співачка й акторка Селена Гомес за добу втратила шалену кількість підписників. З 429 мільйонів число її фанатів скоротилося до 428 мільйонів. Це сталося після публікації нових фото артистки з її бойфрендом – другом співака Джастіна Бібера та продюсером – Бенні Бланко.

Знайти поганих коментарів під дописом зірки неможливо, адже Гомес дозволяє реагувати на фото лише близьким друзям. Однак у пабліках фанатів не новина, що деякі підписники співачки не в захваті від її вибору. OBOZ.UA розповість більше про Бенні, який зробив артистку щасливою, але не догодив її шанувальникам.

Фото, які викликали резонанс, були зроблені під час домашнього святкування з тортом. Бенні привітали в колі близьких, підготувавши для нього десерт із обкладинкою кулінарної книги Open Wide.

Селена Гомес спробувала відкусити шматочок знизу, нахилившись на фото до зони паху Бенні. На інших знімках пара поводилася більш стримано, але це вже не вперше зірки публікують відео та фото з сексуальним підтекстом.

Днями Бланко показав підписникам, який стейк готує дівчині, коли хоче, щоб вона посміхнулася або провела з ним ніч. На інших фото продюсер і кулінар безсоромно мацає Гомес на камеру.

Декому з фанатів артистки не подобається така неджентельменська поведінка нового хлопця Гомес, а інші досі сподіваються на її возʼєднання з Джастіном Бібером. Саме ж Селена наголошувала, що з Бенні почувається щасливішою, ніж будь-коли.

Вперше вони розповіли про стосунки офіційно в грудні минулого року. Співачка навіть похизувалася каблучкою на безіменному пальці.

Раніше OBOZ.UA писав, що Селена Гомес засвітилася на зйомках третього сезону серіалу "Вбивства в одній будівлі" у трендовому шкіряному тренчі. Як виявилось, це річ від популярного українського бренду під назвою Olēnich, який заснувала дизайнерка з Одеси Яна Оленич.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом