"Собаки божеволіють": жінка зробила відкриття, що лякає, підійшовши до вхідних дверей
"Собаки божеволіють": жінка зробила відкриття, що лякає, підійшовши до вхідних дверей

"Собаки божеволіють": жінка зробила відкриття, що лякає, підійшовши до вхідних дверей

Величезний алігатор без попередження зазирнув до будинку Марі Ландвермейєр. Жінка розповіла про зустріч із небезпечною твариною, яка перебувала просто за її вхідними дверима.

Марі Ландвермаєр зі США почула, як її "собаки божеволіють" і пішла подивитися, що стало об'єктом їхньої уваги. Перед вхідними дверима в будинок вона побачила величезного алігатора. Про це пише FOX News.

Жінка була вражена і налякана знахідкою. Вона одразу ж поспішила прибрати домашніх тварин від дверей.

Марі Ландвермаєр, яка проживає в районі Indian River Colony Club у Вієрі, штат Флорида, розповіла, що дивний звук розлютив її собак, і вона вирішила перевірити, що стало причиною шуму. Коли вона підійшла до дверей, то, зазирнувши через скло, побачила величезного алігатора, який стояв просто за килимком.

Алігатора було добре видно через другі двері
Фото: FOX News
Через деякий час алігатор попрямував до ставка
Фото: FOX News

"Я підійшла до дверей, увімкнула світло, а там він. Він не виглядав щасливим", — розповіла американка.

За словами Марі, вона одразу ж прибрала своїх домашніх тварин якомога далі. Офіцери з офісу шерифа округу Бревард прибули на місце події й залишилися з Марі, поки група чекала ловця диких тварин. Однак приблизно через пів години алігатор сам відійшов від дверей і попрямував до ставка за будинком американки.

Раніше Фокус повідомляв, що чоловік сховав змій у своїх штанях і намагався потрапити на борт літака. Пасажир сховав рептилій у невеликій зеленій камуфляжній сумці. Дві рожеві змії були передані Комісії зі збереження риб і диких тварин штату.

Також стало відомо, що кіт "влаштувався" на роботу, щоб розплатитися з господинею за випадковий підпал будинку. Після інциденту власниця житла Дандан заявила, що змусить свого улюбленця "працювати, щоб віддати борг" шляхом участі в прямих трансляціях у соцмережах.

Теги по теме
полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом