Сума оплати за світло: в Yasno розповіли, як найзручніше її дізнатись
Сума оплати за світло: в Yasno розповіли, як найзручніше її дізнатись

Сума оплати за світло: в Yasno розповіли, як найзручніше її дізнатись

Більше не потрібно чекати листоношу

Як повідомив Гендиректор компанії Сергій Коваленко, для того, аби сплатити за електроенергію, клієнтам Yasno нині не потрібно чекати листоношу. Відповідно, дізнатися суму нарахувань можна онлайн – без паперового рахунка, а сплатити за світло – без походу у відділення банку.

За допомогою онлайн-сервісів можна у будь-який час дізнатися, скільки потрібно сплачувати за електроенергію. Сьогодні, щоб внести платіж, більше не потрібно чекати паперову платіжку, а тим паче йти у відділення банку. Кожен може обрати найбільш зручний для себе спосіб розрахунку за себе та своїх рідних,
– сказав генеральний директор.

Найзручніші способи

Таким чином, споживачі можуть скористатися одним зі зручних способів дізнатись суму оплати за світло:

  • В Особистому кабінеті Yasno

Водночас там можна передавати показання лічильника, стежити за нарахуваннями та обсягами споживання, сплачувати за електроенергію без комісії.

  • Через viber/telegram-бот Yasno

Він підтримує ті ж функції, що й Особистий кабінет. Достатньо приєднатися до чатбота, вказати один або декілька особових рахунків та у будь-який зручний час дізнаватись поточні нарахування та сплатити за електроенергію.

  • Електронний рахунок у Viber

На сайті компанії можна вказати особовий рахунок та номер телефона, і за декілька хвилин на viber надійде сформований електронний рахунок.

  • На сайті Yasno

На сайті компанії є форма для оплати за номером особового рахунка, а якщо ви його не пам’ятаєте – достатньо просто вказати адресу проживання. Після цього буде відображена сума до сплати з можливістю її миттєвої сплати.

  • Через контакт-центр

Оператори Yasno повідомлять суму нарахувань за світло та проконсультують щодо історії формування платіжки.

Источник материала
Поделиться сюжетом