У Німеччині потужна російська агентура: яка мета підпалу будинку глави Rheinmetall
У Німеччині потужна російська агентура: яка мета підпалу будинку глави Rheinmetall

У Німеччині потужна російська агентура: яка мета підпалу будинку глави Rheinmetall

Про це 24 Каналу розповів політтехнолог Борис Тизенгаузен, зауваживши, що Росія вже давно намагається контролювати представників ультраправих та ультралівих партій у Європі.

Це – класичне залякування

Як наголосив Тизенгаузен, в ультраправій партії "Альтернатива для Німеччини" є багато проросійських осіб. Вже були розслідування, де викривали зв'язки з країною-агресоркою. А їхні представники їздили до Росії.

Або ж це можуть представники лівих політичних сил. Російська агентура в Німеччині є дійсно потужною.

Російська агентура в Німеччині, де Путін свого часу служив, є дуже потужною. Це могли бути й "ліваки", яких, може, не завербували, але дуже ретельно спонукали зробити те, що вони зробили. Або ж праві. Росіяни завжди "опікувалися" європейськими правими,
– сказав Тизенгаузен.

Такий підпал – це класичне залякування. Якщо нічого не зміниться, то там можуть ще щось підпали. Це – абсолютно класичні чекістські методи, які є типовими для Росії.

Rheinmetall: останні новини

  • В Німеччині підпалилисадовий будинок глави Rheinmetall. У листі на платформі Indymedia невідомі зізналися у цьому злочині. Їм не подобається, що концерн постачає зброю для України.
  • Представники Rheinmetall у березні прибули до Румунії для обговорення будівництва нового об'єкта. Вони плануютьзбудувати там завод із виробництва пороху.
  • Rheinmetall активно співпрацює з Україною. Наприкінці 2023 року там заявляли про плани відкрити завод в Україні. Вони планують побудувати першу колісну броньовану техніку та БМП у нашій державі вже цього року.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны