У Wizz Air стартувала масштабна серія розпродажів
У Wizz Air стартувала масштабна серія розпродажів

У Wizz Air стартувала масштабна серія розпродажів

Усі деталі розпродажів наразі не розкривають. Пасажири дізнаватимуться, на що мають знижку у день її дії. Стежити за новинами варто на офіційному сайті лоукостера.

У такий щедрий спосіб Wizz Air святкує 20-ту річницю своїх польотів. Нагадаємо, що компанія заснована у 2003 році у Будапешті – угорській столиці.

Що відбувається у Wizz Air останнім часом

  • Wizz Air не перестає тішити своїх пасажирів новинами та новинками. Нещодавно угорський лоукостер запровадив послугу Experiences, яка дозволяє купувати квитки на концерти, виставки, футбольні матчі тощо. Наразі мовиться про події у 60+ країнах. Очікують, що їхній список зростатиме.
  • Також у квітні 2024 року у Wizz Air оновили проїзні. Придбавши їх, пасажири мають право подорожувати раз у місяць, купуючи квитки за фіксованою на рік ціною. Зокрема, лоукостер оновив перелік країн, де діє Wizz Multipass: до списку додали Албанію. Водночас пасажирів попереджують: більшість старих правил залишилися чинними. Зокрема, не можна передавати свій квиток іншій людині. Літати за проїзним має право лише той, хто придбав його.
Источник материала
Поделиться сюжетом