Український серіал «Подвійні ставки» покажуть на Netflix
Український серіал «Подвійні ставки» покажуть на Netflix

Український серіал «Подвійні ставки» покажуть на Netflix

«Подвійні ставки» — це кримінальна екшн-драма від ICTV2 про військового, який повернувся з фронту і кинув виклик кримінальним і корупційним колам столиці.

На стримінговій платформі Netflix стартувала прем’єра кримінальної екшн-драми від телеканалу ICTV2 «Подвійні ставки». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«Подвійні ставки» — це 8-серійна кримінальна драма про хлопця, що повернувся з фронту і кинув виклик кримінальним і корупційним колам столиці.

Головним героєм серіалу є військовий Ігор Шведов (Влад Никитюк). У перший же день повернення з фронту на його очах вбивають старшого брата, єдину рідну людину.

«Несподівано Ігор дізнається, що брат був впливовим кримінальним авторитетом, і підозрює, що люди з його кола – зовсім не ті, за кого себе видають. Щоб знайти вбивцю брата, він йде на службу в поліцію і починає свою війну з організованою злочинністю… На нього чекають смертельно небезпечні виклики, а сам герой вкотре доводить, що колишніх воїнів не буває. Але з кожним його кроком ставки в цій грі тільки підвищуються. Чим закінчиться ця смертельна сутичка? Чи можна перемогти в такій боротьбі?», — йдеться в описі сюжету.

Прем’єрний показ «Подвійних ставок» стартував на ICTV2 у квітні. Детектив отримав добрі показники переглядів: частки двох серій сягнули до 10, 4% і 9,2% (рейтинги за 30.04.2024, аудиторія 18-54 (50+), а за цільовою аудиторією за тими ж епізодами — 11,7% і 11,4% (чол. 30-50).

Проєкт знято за канонами бойовиків — кадри насичені небезпечними складними трюками, бійками, погонями, перестрілками і сучасними візуальними ефектами.

Ролі у серіалі виконали Влад Никитюк, Олександр Мельник, Яків Кучеревський, Олексій Нагрудний, Анна Саліванчук, Артем Позняк, Анна Гуляєва, Валентин Томусяк, Сергій Коршиков, Олександра Сизоненко, Сергій Деньга та інші.

Автором сценарію серіалу є Ігор Швецов. Продюсерами — Олексій Терентєв, Ярослава Євтушенко, Ірина Храновська.

Усі 8 серій «Подвійних ставки» можна буде подивитися також у повторному показі у неділю, 5 травня, на каналі ICTV2 із 10:50.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Netflix украинское кино
Источник материала
Поделиться сюжетом