Від швидкоплинних зв'язків: путініста Стаса Михайлова атакують жінки з його "позашлюбними дітьми"
Від швидкоплинних зв'язків: путініста Стаса Михайлова атакують жінки з його "позашлюбними дітьми"

Від швидкоплинних зв'язків: путініста Стаса Михайлова атакують жінки з його "позашлюбними дітьми"

Стас Михайлов вирішив похвалитися своєю популярністю у жінок і розповів дивні речі.

Затятий путініст Стас Михайлов, який у захваті від кривавого вторгнення РФ в Україну, на всю країну-окупанта розніс, які прихильниці у нього бувають. Любитель диктатора Путіна накрутив себе, що всі тільки й мріють, щоб бути з ним.

Стас Михайлов одружений з Інною Михайловою, такою ж прихильницею кремлівського режиму, але йому постійно дошкуляють різні фанатки.

"Одна представляється астральною дружиною, яка живе там десь у якомусь місті", - заявив співак у документальному фільмі "Чого хочуть жінки? Секрет успіху Стаса Михайлова".

Нерідко прихильниці просять путініста визнати їхніх нібито спільних дітей, що з'явилися від швидкоплинних зв'язків. Але директор Михайлова навчився давати їм відсіч.

"Приймемо, усиновимо, удочеримо всіх. Будь ласка, волоссячко надішліть", - процитував артист слова директора.

Хто такий Стас Михайлов

Станіслав Володимирович Михайлов - російський естрадний співак, автор пісень, актор і продюсер; народний артист Російської Федерації (2022).
У 2022 році підтримав криваве вторгнення Росії в Україну, заявивши, що "Росія ніколи не вела війну з Україною", аргументував підтримку наративом російської пропаганди про "звільнення" України.

Стас Михайлов - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Алла Пугачова потролила співака-путініста Стаса Михайлова, який цинічно заявив, що всі незгодні російські артисти скоро приповзуть на батьківщину за прощенням.

А також Стас Михайлов настільки захопився б'юті-процедурами, що у жовтої преси країни-окупанта тепер його зовнішність викликає регіт, а віддані шанувальниці просто перестають його впізнавати на нових фото.

Источник материала
Поделиться сюжетом