Їдуть за "халявою": росіяни не розуміють, що їм пора втікати з Криму
Їдуть за "халявою": росіяни не розуміють, що їм пора втікати з Криму

Їдуть за "халявою": росіяни не розуміють, що їм пора втікати з Криму

"Героям" так званої "СВО" навіть виділяють безкоштовні путівки у тимчасово окупований Крим. Голова благодійного фонду "Русь сидящая" Ольга Романова розповіла 24 Каналу, що росіянам байдуже на небезпеку, якщо можна отримати щось задарма.

Інстинкт самозбереження відсутній

Через те, що у Криму ледь не щодня лунають вибухи, туди на відпочинок росіяни не поспішають. Тож пропагандисти вирішили хоч низькими цінами заманити туди людей. Подекуди ціни на житло впали до 50%, а для певних категорій громадян відпустка може бути безоплатною.

Водночас не усі бояться відпочивати на Кримському півострові попри небезпеку.

Я дивуюсь, як взагалі це можливо. Багатьох відлякує небезпека, а багатьом – байдуже. Ну але це люди, які живуть в щоденному ризику, бо їх можуть зарізати, збити п'яні водії, чи вони вип'ють якогось спирту й отруяться. А халява – це потужна річ. На "безплатно" злетяться усі,
– наголосила Ольга Романова.

Ймовірно, безплатно свою відпустку у Криму зможуть провести учасники так званої "СВО". Здається, це буде чудова нагода для інших росіян на Кримському півострову познайомитись зі справжніми "героями" їхньої країни.

Останні новини з Криму

  • Росіяни турбуються за долю Кримського мосту, тож вирішили підшукати йому альтернативу. Нею стало будівництво залізниціз Росії до тимчасово окупованого Криму вздовж Азовського узбережжя. Власне, Керченський міст уже зараз не вповні може забезпечувати логістичні потреби ворога, тож на залізницю покладають великі надії.
  • Зауважимо, нещодавно очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов підтвердив намір України щодо деокупації Кримського півострову. Наразі немає видимих ознак, що окупанти посилено до цього готуються, хоч ротаційні заходи у Криму відбуваються постійно.
  • Постійними також є атаки на військові об'єкти у Криму. Нещодавно безпілотники ГУР МО атакували військовий аеродрому Джанкої. З нових супутникових фото видно, що без уражень ворожої техніки не обійшлося. Найімовірніше, пошкоджень зазнала система протиповітряної оборони С-300/С-400, що складається з пускових установок та РЛС.
Теги по теме
Оккупация Крыма
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны