Зірка "Євробачення" служить у Повітряних Силах ЗСУ
Зірка "Євробачення" служить у Повітряних Силах ЗСУ

Зірка "Євробачення" служить у Повітряних Силах ЗСУ

Андрій Науменко вже пів року служить у бригаді тактичної авіації. Він встигає поєднувати бойові чергування та творчу діяльність, не покидаючи репетиції та записи нових пісень.

Зірка Нацвідбору на "Євробачення-2024" Андрій Науменко служить у ЗСУ. Про це Повітряні Сили повідомили у своєму телеграм-каналі.

Вокаліст гурту NAHABA вже пів року служить у легендарній 40 бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр". За даними Повітряних Сил ЗСУ, Андрій Науменко за цей час пройшов загальновійськове навчання та фахову підготовку, опанувавши професію авіатехніка.

Проте творчу діяльність вокаліст не покинув: у перервах після служби він встигає записувати нові пісні.

Важливо Яскраві та запальні: усі пісні з "Євробачення-2024" (відео)

"Шлях військового – не прогулянка. Але це шлях кожного справжнього патріота, мужнього чоловіка і свідомого українця, який не сидить на дивані і не очікує перемогу, а своїми реальними діями наближає її", — передають слова вокаліста NAHABA Повітряні Сили.

Андрій Науменко

За даними Суспільне Євробачення, NAHABA — це дует, у якому поєднується ніжний жіночий голос із чоловічим драйв- та екстрим-вокалом.

Гурт NAHABA

Андрій Науменко — чвертьфіналіст 10-го сезону "Голосу країни". На Нацвідборі на "Євробачення-2024" гурт виступив з піснею GLASSS, проте перемогу тоді отримали alyona alyona і Jerry Heil, які представлять Україну у шведському місті Мальме на 68-х пісенних змаганнях.

Гурт NAHABA

Нагадаємо, відомий український блогер мобілізувався до ЗСУ.

Також Фокус писав про репетицію виступу alyona alyona і Jerry Heil на "Євробачення-2024".

Источник материала
Поделиться сюжетом