2 цікаві фільми, що подарують святковий настрій
2 цікаві фільми, що подарують святковий настрій

2 цікаві фільми, що подарують святковий настрій

У матеріалі Кіно 24 варіанти фільмів, які підійдуть для перегляду напередодні свят. Вони мотивують і надихають на нові звершення.

"Брюс Всемогутній"

У центрі сюжету – кореспондент Брюс Нолан, який робить кумедні та цікаві сюжети. Утім, чоловік своїм життям не надто задоволений та є цілковитим песимістом. Один день стає для нього цілковитим жахіттям: на нього напали, розбили машину, робота приносить лиш проблеми.

"Брюс Всемогутній": дивіться трейлер онлайн

Але Брюс сподівається на Бога. У закинутому будинку він зустрічає дивного сторожа, який виявляється Господом. Бог наділяє Брюса всемогутньою владою. Залишається запитання – чи зможе чоловік упоратися з божественними силами?

"Ной"

На противагу комедійному фільму перед Великоднем також можна переглянути епічну біблійну стрічку про Ноя, сім'ю та його ковчег. Історія розповідає про те, як світ загруз у гріхах окрім праведника Ноя, якого вигнали у пустелю. Раптом чоловіка мучать сни про потоп, від якого неможливо врятуватися.

"Ной": дивіться трейлер онлайн

У пустелі Ной зустрічає Вартових, що попереджають його про кінець світу. Ной усвідомлює задум Бога, але не знає – що він повинен зробити для того, щоб виконати покладену на нього місію. Ця стрічка надихає та захоплює.

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом