Як перенести дані зі зламаного телефону: є кілька простих способів
Як перенести дані зі зламаного телефону: є кілька простих способів

Як перенести дані зі зламаного телефону: є кілька простих способів

Якщо ви турбуєтеся про дані, що зберігаються на вашому зламаному телефоні Android, вам потрібно спочатку перевірити свою SIM-карту.

Ваша SIM-картка все ще не пошкоджена, ви можете легко отримати будь-які дані, які там зберігаються, наприклад контакти та текстові повідомлення.

Як перенести дані зі зламаного телефону на новий?

Якщо у вас все ще є важливі дані зі зламаного телефону Android, такі як фотографії, відео, текстові повідомлення, контакти, історія дзвінків та багато іншого.

У цьому випадку перше, що вам потрібно зробити, спочатку відновити дані зі зламаного телефону і зберегти їх на свій комп'ютер. І коли ви закінчите із цим, тепер ви можете перенести їх на свій новий телефон.

Є й інші способи перенесення зі зламаного телефону на новий (з ПК або без нього).

Один із способів перенести дані зі зламаного телефону на новий – просто використовувати USB-кабель без використання будь-яких інструментів. Оскільки найчастіша ситуація, з якою ви можете зіткнутися під час роботи з телефоном, – це розбитий екран.

Це може бути тому, що ви не можете отримати доступ до всього телефону або частина його недоступна. І тому ви не зможете створити новий файл резервної копії.

Перевірте файл резервної копії телефону . Якщо ви один із тих, хто любить створювати резервні копії своїх даних зі свого телефону Android, то ви і ваші дані вже збережено.

Регулярне резервне копіювання даних на телефоні Android - це розумний спосіб забезпечити безпеку даних на випадок, якщо з вашим телефоном щось трапиться.

Останні новини України:

Як дізнатися, що прослуховується телефон: очевидні ознаки.

Чому телефон сильно нагрівається: прості поради, як виправити проблему.

Як прискорити роботу старого телефону: звичайні лайфхаки.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом