"Почнуть мені дорікати": російський чемпіон пояснив, чому не поставив проти Усика в бою з Ф'юрі
"Почнуть мені дорікати": російський чемпіон пояснив, чому не поставив проти Усика в бою з Ф'юрі

"Почнуть мені дорікати": російський чемпіон пояснив, чому не поставив проти Усика в бою з Ф'юрі

Російський напівтяж Артур Бетербієв (21-0, 21 КО) не став прогнозувати перемогу Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) над Олександром Усиком (21-0, 14 КО) у бою 18 травня. За словами дагестанца, який зараз ганебно ховається під прапором Канади, у суперважкій вазі все може вирішити один удар.

Про це Бетербієв заявив в інтерв'ю пресслужбі промоутерської компанії Queensberry Promotions, яка опублікувала відео із росіянином на своєму YouTube-каналі. 39-річний боксер підкреслив, що з великим інтересом чекає на поєдинок українця та британця.

"Це бокс, це суперважка вага. Тому я не знаю. Але думаю, це буде хороший бій. Вони добре підготуються, безперечно добре. Якщо я скажу, що переможе Ф'юрі, а потім виграє Усик, всі почнуть дорікати мені. Тому не хочу нічого передбачати. Дивитимуся бій як уболівальник", – сказав Бетербієв.

Раніше російський боксер висловився про головну слабкість Усика. Минулого тижня було названо транслятор бою Усик – Ф'юрі в Україні та визначено вартість показу. Свій прогноз на поєдинок зробив колишній чемпіон світу Енді Руїс (35-2, 22 КО). Також поділився очікуваннями від дуелі спаринг-партнер двох суперників Джордан Томпсон (15-1, 12 КО).

Також з'явилися нові деталі проведення двох боїв Усика та Ф'юрі, включаючи реванш у жовтні цього року. Сам Тайсон вже підтвердив, що не має наміру відмовлятися від поєдинку №2 проти українця. У команді Олександра також назвали боксера, який замінить британця у разі відмови того виходити на ринг 18 травня.

Колишній дворазовий чемпіон світу Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) знову дав прогноз на поєдинок Усика та Ф'юрі. Крім того, бій оцінив колишній суперник українця Тоні Белью.

Як повідомляв OBOZ.UA, менеджер Олександра Усика Егіс Клімас категорично відповів на питання про зрив бою з Тайсоном Ф'юрі 18 травня. Також стала відома реакція Папи Римського на поєдинок українця та британця.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом