Настя Івлєєва висловила своє захопляння Володимиром Путіним
Настя Івлєєва висловила своє захопляння Володимиром Путіним

Настя Івлєєва висловила своє захопляння Володимиром Путіним

Настя Івлєєва заявила, що завжди мала гарне відношення до Володимира Путіна.

Настя Івлєєва, яка після скандалу з "голою вечіркою" публічно закликала росіян голосувати за Володимира Путіна, зізналася, що завжди повагою та симпатією ставилася до Президента Росії. Про це блогерка заявила в інтерв’ю Ліки Еблова.

Зокрема, журналіст згадав скандал блогерки, який стався після її інтерв’ю Юрію Дудю, де вона на його запитання, щоб вона сказала Путіну вона відповіла: "Ти не за@бався?". Тоді росіяни сприйняли слова блогерки, як знецінення праці їх глави. Один із прихильників Володимира Путіна навіть подав до суду позов, щоб відео видалили, а Юрія Дудя та Настю Івлєєву оштрафували на 50 мільйонів рублів.

Через 5 років після інтерв’ю ЛІка Еблов вирішив знову задати те ж саме питання Насті Івлєєвій, на що вона відповіла: "Чим допомогти?".

На запитання журналіста, як сьогодні блогерка відноситься до Володимира Путіна, вона відповіла: "З симпатією і повагою, як до голови держави".

"Я завжди з прихильністю до нього відносилася. У мене не було моменту, щоб я прям злилася, проклинала його за щось", — сказала Івлєєва.

На що журналіст Ліка Еблов сказав, що йому дуже подобається, які він всьому світу рве з*д: "Люблю таких людей, іде чувак проти системи. Багатьом не подобається, але мені подобається". На що Івлєєва сказала, що те, що робить Путін: "Мотивує".

36:55 — про відношення до Путіна

Нагадаємо, раніше ми писали, щоНастя Івлєєва побувала в Донецькій області. Крім цього, Фокус писав, що блогерказізналася у фінансуванні російської армії.

Теги по теме
война Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом