Не тільки смачно поїсте, а ще й схуднете: рецепт ідеальної вечері
Не тільки смачно поїсте, а ще й схуднете: рецепт ідеальної вечері

Не тільки смачно поїсте, а ще й схуднете: рецепт ідеальної вечері

Дієтолог Крістен Карлі з багаторічним досвідом ділиться рецептом своєї улюбленої вечері, яка не тільки смачна, а й сприяє схуднення.

Вона зазначає, що це не жорстка дієта, а повноцінне та корисне харчування, яке забезпечує організм необхідними поживними речовинами та допомагає позбутися зайвої ваги. Про це повідомляє Eat This, Not That.

Класичний хумус, фото: youtube

Для вечері Крістен рекомендує приготувати хумус, курячу грудку та салат з помідорів та огірків. Таке поєднання страв забезпечує організм легкозасвоюваним білком, рослинною клітковиною та здоровими жирами, що сприяє розгону метаболізму та ефективному спалюванню жирових відкладень.

Покрокова інструкція з виготовлення:

  1. Розріжте дві курячі грудки навпіл, змастіть їх оливковою олією та посипте улюбленими приправами. Обсмажте м'ясо на середньому вогні до готовності.
  2. Для салату поріжте два невеликі помідори, один середній огірок і половину червоної цибулини. Заправте оливковою олією салат, додавши чайну ложку винного оцту, сіль та перець за смаком.
  3. Приготуйте хумус, зваривши його і заправивши оливковою олією.

Салат для схуднення, скріншот: Instagram

Ця збалансована вечеря Крістен Карлі є прикладом здорового харчування, яке забезпечує організм необхідними поживними речовинами для підтримки загального здоров'я та благополуччя.

Знай.ua писав, м'ясо вам більше не потрібно: рецепт супер-смачних котлет з рису

Источник материала
Поделиться сюжетом