Після новин про побиття: співачка Камалія виїхала з України
Після новин про побиття: співачка Камалія виїхала з України

Після новин про побиття: співачка Камалія виїхала з України

Співачка Камалія поїхала за кордон провідати своїх дочок-двійнят.

Українська співачка Камалія, після недавніх чуток про її побиття, поділилася з шанувальниками, що вирішила ненадовго виїхати з України.

На своїй сторінці в Instagram співачка також розповіла, що зовсім скоро повернеться до Києва. Артистка вирішила провести час зі своїми 10-річними доньками - Арабеллою і Мірабеллою.

"Я рада оголосити, що нарешті вирушаю до своїх улюблених доньок - Мірабелли та Арабелли. Я так сумувала за їхніми посмішками, обіймами і веселими історіями!" - зазначила Камалія.

Співачка також розповіла, що вже не може дочекатися теплої зустрічі з доньками.

"Ми збираємося провести разом кілька незабутніх днів, сповнених сміхом, іграми і, звичайно, музикою. Це час тільки для нас, і я щаслива мати можливість заряджатися їхньою нескінченною енергією і любов'ю", - поділилася артистка.

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Співачка Камалія - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Камалія відверто розповіла про стосунки з ексчоловіком після розлучення. Шанувальники артистки довго не могли повірити, що вона розійшлася з Мохаммадом Захуром після 20 років стосунків.

А також співачка Камалія отримала прогнозоване ушкодження, про яке соромилася розповісти фанатам. Втім пізніше артистка все ж розкрила подробиці своєї моторошної травми.

Источник материала
Поделиться сюжетом