Представлено недорогий кросовер Renault з витратою пального 4,6 л/100 км
Представлено недорогий кросовер Renault з витратою пального 4,6 л/100 км

Представлено недорогий кросовер Renault з витратою пального 4,6 л/100 км

Продажі нового компактного паркетника Renault Symbioz стартують у Європі вже влітку поточного року.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляє офіційний сайт французького автовиробника. В модельній гамі Renault кросовер Symbioz займе місце між, власне, Captur та Austral. Довжина новинки на 174 мм більше ніж у поточного Captur і дорівнює 4413 мм. Ширина та висота збігаються – 1797 та 1575 міліметрів відповідно. Дорожній просвіт також однаковій – 169 мм.

Просторіший салон теж здебільшого запозичено у Каптюра – це кермо, цифрова панель приладів та інформаційно-розважальна система Open R Link із 10,4-дюймовим екраном портретної орієнтації. Об’єм багажника сягає 624 літрів, зі складеними спинками другого ряду і вантажний відсік вміщує 1582 літри.

У переліку стандартного оснащення – сучасні електронні помічники. За доплату можна замовити систему напівавтономного руху та панорамний дах Solarbay, який може змінювати рівень прозорості.

На старті продажів Renault Symbioz запропоновано у вигляді повноцінного гібрида E-Tech основі 1,6-літрового бензинового атмосферника, стартер-генератора, тягового електромотора та батареї місткістю 1,2 кВт-год. Сукупною віддача сягає 145 к.с та 205 Нм крутного моменту. Витрата пального становить 4,6 л/100 км у змішаному циклі. Пізніше з’являться дешевші чисто бензинові версії.

Замовлення на Renault Symbioz почнуть приймати у червні. Ціни поки що не оголошені. Для порівняння, базовий Renault Captur коштує у Франції 24 900 євро.

Источник материала
Поделиться сюжетом