Презентовано новий Volkswagen ID.3 2024: як змінився популярний електрокар
Презентовано новий Volkswagen ID.3 2024: як змінився популярний електрокар

Презентовано новий Volkswagen ID.3 2024: як змінився популярний електрокар

Новий Volkswagen ID.3 Pro S отримав 231-сильний мотор та став швидшим, а його запас ходу зріс до 559 км. Електрокар отримав нову мультимедійну систему з ChatGPT.

Електромобіль Volkswagen ID.3 знову пройшов модернізацію. Обновлену версію моделі назвали Pro S і вона уже надходить у продаж в Європі за ціною від 47 595 євро. Про це повідомляється на офіційному сайті Volkswagen.

Запас ходу зріс до 559 км
Фото: Volkswagen

Основне нововведення – це потужніший електромотор на 231 к. с., який запозичили у спорідненого Cupra Born. Із ним новий Volkswagen ID.3 Pro S розганяється до 100 км/год за 7,1 с – на 0,8 с швидше, аніж 204-сильна версія.

Важливо Новий седан Volkswagen Passat B9 офіційно представлено (фото)

До того ж, новий мотор має нижчу витрату енергії, тому із незмінною батареєю ємністю 82 кВт∙год запас ходу виріс із 546 до 559 км. Також зарядка електрокара відбувається трохи швидше.

У салоні встановили збільшений тачскрін
Фото: Volkswagen

Дизайн Volkswagen ID.3 оновили торік, тому зовнішність не чіпали. А от салон оновили – встановили сучаснішу мультимедійну систему з більшим 12,9-дюймовим сенсорним дисплеєм та вбудованим ChatGPT. Серед опцій з’явилися паркувальний автопілот, 480-ватна акустика Harman Kardon та проекція на лобове скло з доповненою реальністю.

Раніше Фокус розповідав про новий сімейний електрокар від General Motors за $25 000.

Також ми писали про розкішний позашляховий автодім на базі Volkswagen Crafter.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом