Продовжує дивувати: Klavdia Petrivna несподівано з'явилася у шоу Жені Яновича
Продовжує дивувати: Klavdia Petrivna несподівано з'явилася у шоу Жені Яновича

Продовжує дивувати: Klavdia Petrivna несподівано з'явилася у шоу Жені Яновича

Загадкова Klavdia Petrivna не припиняє вражати своїх шанувальників новинами. Новий сюрприз від артистки – вона з'явилася у late-night шоу Жені Яновича.

Klavdia Petrivna написала джингл для проєкту Яновича

Анонімна артистка створила джингл для українського розважального шоу. Тепер її голос звучатиме на початку кожного нового випуску "20:23".

Якщо ви поглянете на студію "20:23" і на обкладинку пісень Клавдії Петрівни, то всі питання, чому саме така колаборація, зникнуть. Це 100% збіг, який проявився і в моменті написання джингла. Тепло, легко і в'їдливо. Думаю, якби всі співпраці були такими, життя стало б трішки простіше,
– прокоментував Женя Янович.

Женя, Клавдія та їхні команди зустрілися на студії звукозапису та створили мелодію з нуля майже буквально за три години. Між зірками відбувся справжній творчий метч.

"Шоу "20:23" від Яновича завжди в моєму листі для перегляду. Я неймовірно щаслива, що в мене вийшло здивувати Женю та подарувати джингл. З перших хвилин знайомства стало зрозуміло, що ми на одній хвилі. Дякую за чудову колаборацію", – поділилась враженнями Klavdia Petrivna.

Новий випуск "20:23" з Надею Дорофєєвою та Мішею Лебігою: дивіться відео онлайн

Коли Klavdia Petrivna вийде на сцену

  • Наразі Klavdia Petrivna фізично не з'явилась у шоу Жені Яновича. Але вона з'явиться на сцені на своєму дебютному сольному концерті.
  • Перший концерт Klavdia Petrivna відбудеться 30 серпня. Вже майже усі квитки на нього розкупили за 9 днів. Водночас перші 1000 квитків розкупили за 22 хвилини.
  • Через небувалий ажіотаж зірка повідомила, що виступить і на другому концерті. Він відбудеться наступного дня, 31 серпня.
  • Обидва концерти Klavdia Petrivna матимуть благодійний характер. В анонсах вказано, що частина коштів піде на потреби українських захисників та захисниць.
Источник материала
Поделиться сюжетом