На фронті загинув український актор Євген Шумілов, який знявся в новорічному ролику «Нової пошти» «Завтра буде!»
На фронті загинув український актор Євген Шумілов, який знявся в новорічному ролику «Нової пошти» «Завтра буде!»

На фронті загинув український актор Євген Шумілов, який знявся в новорічному ролику «Нової пошти» «Завтра буде!»

Також полеглий боєць знайомий глядачам за серіалами й телепроєктами «Речовий доказ», «Реальна містика», «Сидорéнки-Сидóренки» та багатьма іншими.

Захищаючи пораненого побратима, на фронті загинув український актор і військовий Євген Шумілов. Про це повідомив український режисер Антоніо Лукіч, а також близький друг полеглого бійця Іван Марченко.

Євген був актором театру і кіно, два роки тому мобілізувався до лав ЗСУ і вірно служив та захищав Україну. 

На фронті загинув український актор Євген Шумілов, який знявся в новорічному ролику «Нової пошти» «Завтра буде!» - Фото 1

Євген Шумілов у рекламі «Нової пошти», скриншот

«Загинув Євген Шумілов. Актор та воїн. Мав честь попрацювати з ним на знімальному майданчику, де він так пронизливо та з такою надією дивився в майбутнє… Дякую тобі, Женя, світла памʼять», — написав Лукіч у фейсбуку.

У 2014 році Шумілов закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Знімався в серіалах і телепроєктах «Речовий доказ», «Реальна містика», «Сидорéнки-Сидóренки», «Швидка», «Агенти справедливості» і «Відділ 44».

Українці також пам’ятають його за зйомками в рекламі «Нової пошти», яка вийшла напередодні Нового року під слоганом «Завтра буде!».

«Життєрадісний, позитивний, бадьорий і справжній — таким ти залишишся в моєму серці назавжди, друже! У Євгена лишилася мама і вітчим із інвалідністю, тому небайдужі можуть допомогти. Вся інформація щодо прощання буде згодом», — повідомив Іван Марченко. 

Фото: Ivan Marchenko/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
война военные
Источник материала
loader
loader