У Німеччині масштабна пожежа на заводі: Берлін накрив токсичний дим
У Німеччині масштабна пожежа на заводі: Берлін накрив токсичний дим

У Німеччині масштабна пожежа на заводі: Берлін накрив токсичний дим

Більше частину Берліна охопив токсичний дим, його видно з різних районів.

У Німеччині 3 травня сталась масштабна пожежа на підприємстві Diehl Metal Applications у районі Ліхтерфельді на південно-західній околиці Берліна. Там проводять рафінування та гальванізацію металів.

Відомо, що пожежа спалахнула на металотехнологічному підприємстві в районі Ліхтерфельде. Вогонь охопив територію площею 2000 квадратних метрів. Пожежники локалізували вогонь, про травмованих інформації немає, передає Der Tagesspiegel.

Частину Берліна охопив токсичний дим, його видно з різних районів. Як пише офіційний сайт міста, є загроза викиду хімікатів через пожежу. Жителі столиці отримали сповіщення про небезпеку.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Німеччина негайно шукатиме Patriot для України. Німеччина як голова коаліції з ППО ініціює аналіз усіх наявних не лише в союзників, а й у світі батарей Patriot та інших систем ППО.

Олаф Шольц повідомив, що Німеччина знайшла у країн НАТО ще 6 систем Patriot для України. Україна може отримати шість систем Patriot від Північноатлантичного альянсу, додатково до тих, які надала Німеччина, заявив канцлер Німеччини.

Більше цікавих новин:

Источник материала
Поделиться сюжетом