У Повітряних силах закликали українців не ігнорувати сигналів повітряної тривоги на Великдень
У Повітряних силах закликали українців не ігнорувати сигналів повітряної тривоги на Великдень

У Повітряних силах закликали українців не ігнорувати сигналів повітряної тривоги на Великдень

Держава-терорист Росія неодноразово порушувала мирні домовленості та обстрілювала, зокрема, цивільну інфраструктуру. Тому на Великдень українці мають бути готовими до нових російських атакта не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Про це в ефірі національного телемарафону сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. Він нагадав, що сьогодні окупанти активно б'ють, зокрема, по Харкову керованими авіаційними бомбами.

"Ми маємо бути готовими до всього. Ворог неодноразово показував, що навіть під час так званих мирних домовленостей, він продовжував їх зривати й завдавати ударів, зокрема, по цивільній інфраструктурі", – зазначив Євлаш.

Також речник зауважив, що перед тим, як він вийшов в ефір ввечері 3 травня, над Чорним морем фіксувалося російських 5 винищувачів Су-34, Су-35, а також велика присутність розвіддронів ворога.

Нагадаємо, раніше Євлаш допустив ймовірність чи то атаки "Шахедів", чи то ракетного, чи навіть комбінованого масованого обстрілу з боку РФ на Великдень. Свято припадає на неділю, 5 травня.

Служба безпеки України закликала українців дотримуватися заходів безпеки під час Великодня та обмежити відвідування масових заходів. Також важливо дотримуватися комендантської години й не ігнорувати сигналів повітряної тривоги.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Вранці 3 травня російські окупанти обстріляли Курахове на Донеччині. Центр міста вони вкрили осколково-фугасними боєприпасами, під ворожим вогнем опинилися багатоповерхівки.

– Також під атаку російського РСЗВ "Град" потрапило село Мемрик Новогродівської громади Покровського району. Унаслідок обстрілу загинуло двоє людей, зокрема 12-річна дитина.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом