Українцям підказали, коли відкриється "другий фронт" у Чечні: не вистачає головного
Українцям підказали, коли відкриється "другий фронт" у Чечні: не вистачає головного

Українцям підказали, коли відкриється "другий фронт" у Чечні: не вистачає головного

Чеченська республіка протягом багатьох років зазнає репресій з боку окупантів. Нинішній самопроголошений лідер Чечні Рамзан Кадиров, який підтримує Кремль, не має підтримки серед населення, а будь-які прояви незгоди жорстоко придушуються.

Однак, як розповів віце-прем'єр уряду Чеченської Республіки Ічкерія Руслан Кутаєв, серед чеченців є люди, які готові до повстання за сприятливих умов.

Рамзан Кадиров та Адам Делімханов. Фото: grozny-inform.ru

Він наголосив, що важливо розуміти ступінь тотального контролю, який окупанти здійснювали над Чечнею за останні 25 років, позбавивши населення будь-якої зброї. Вони розуміють, що зброя – саме той механізм, з яким чеченці починають себе захищати.

Чеченська республіка перебуває у стані, коли населення немає можливості для активного повстання і боротьби проти утисків через відсутність зброї.

Кутаєв розповів, що у ФСБ створили спеціальний механізм, який допомагає відстежувати "настрої", "проникати" людям у голови. Якщо хтось намагається зруйнувати російський вплив на Чечню, їх знищують. 90% чеченців усередині республіки протестують та готові до повстання. Проте, вони не готові діяти.

Кадировці. Фото: скрін youtube

У чеченського народу завжди є бажання повалити нинішній режим, але для цього потрібно чекати на сприятливі обставини. Вирішальним стане перебіг подій в Україні, який відіграватиме ключову роль для майбутнього Чеченської республіки та інших регіонів Північного Кавказу.

Знай.ua писав, росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Источник материала
Поделиться сюжетом