Уряд спрямував €16,4 мільйона від KfW на реконструкцію водогону у Чернівцях
Уряд спрямував €16,4 мільйона від KfW на реконструкцію водогону у Чернівцях

Уряд спрямував €16,4 мільйона від KfW на реконструкцію водогону у Чернівцях

Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів, які надходять за грантовою угодою з німецьким банком KfW, на проведення реконструкції міської інфраструктури водопостачання та водовідведення у Чернівцях.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Затверджено порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для посилення місцевого самоврядування в Україні. Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті за бюджетною програмою «Посилення місцевого самоврядування в Україні», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що джерелом цих коштів є грантові кошти, залучені відповідно до грантової та проєктної угоди між Кабінетом Міністрів України, KfW та комунальним підприємством «Чернівціводоканал» на суму 16,4 млн євро.

Передбачено, що бюджетні кошти, які надходять відповідно до грантової угоди, спрямовуються на проведення реконструкції міської інфраструктури водопостачання та водовідведення у Чернівцях та використовуються для закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для реалізації проєкту.

Як повідомлялося, Україна вже отримала від Німеччини 1,6 млрд євро прямої бюджетної підтримки.

Теги по теме
Деньги Бюджет Черновцы
Источник материала
Поделиться сюжетом