"Жирний, довгий, незграбний": Ф'юрі зробив відверте визнання перед боєм з Усиком
"Жирний, довгий, незграбний": Ф'юрі зробив відверте визнання перед боєм з Усиком

"Жирний, довгий, незграбний": Ф'юрі зробив відверте визнання перед боєм з Усиком

Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) зізнався, що стикався зі справжнім цькуванням, коли починав займатися спортом. Циганський король, як називають уродженця Манчестера, додав, що ніхто не вірив у його здатність стати чемпіоном світу у надважкій вазі.

Про це Фьюрі розповів в інтерв'ю пресслужбі промоутерської компанії Queensberry Promotions, яка опублікувала відповідне відео на своїй сторінці у соціальній мережі Х, раніше відомої як Twitter. За словами Тайсона, він завжди мріяв стати чемпіоном світу. з боксу.

"Мені не подобається цькування. Бокс – це як мистецтво. Я завжди хотів стати чемпіоном світу в суперважкій вазі. Інші діти хотіли бути поліцейськими, пожежниками, космонавтами, футболістами, а я – чемпіоном суперважкої ваги. Завжди. І я дотримувався цієї мрії. Мені говорили, що я не зможу зробити це, що я велика товста дитина, довга, незграбна. "Він не Мохаммед Алі або Майк Тайсон. Він – жирна дитина з Манчестера", – так говорили", – розповів Ф'юрі.

18 травня британський боксер поб'ється з Олександром Усиком (21-0, 14 КО) за звання абсолютного чемпіона світу. Минулого тижня було названо транслятор бою Усик – Ф'юрі в Україні та визначено вартість показу. Свій прогноз на поєдинок зробив колишній чемпіон світу Енді Руїс (35-2, 22 КО). Також поділився очікуваннями від дуелі спаринг-партнер двох суперників Джордан Томпсон (15-1, 12 КО).

Також з'явилися нові деталі проведення двох боїв Усика та Ф'юрі, включаючи реванш у жовтні цього року. Сам Тайсон вже підтвердив, що не має наміру відмовлятися від поєдинку №2 проти українця. У команді Олександра також назвали боксера, який замінить британця у разі відмови того виходити на ринг 18 травня.

Колишній дворазовий чемпіон світу Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) знову дав прогноз на поєдинок Усика та Ф'юрі. Крім того, бій оцінив колишній суперник українця Тоні Белью.

Як повідомляв OBOZ.UA, менеджер Олександра Усика Егіс Клімас категорично відповів на питання про зрив бою з Тайсоном Ф'юрі 18 травня. Також стала відома реакція Папи Римського на поєдинок українця та британця.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом