ЗСУ покращили тактичні позиції в районі Серебрянського лісництва - ISW
ЗСУ покращили тактичні позиції в районі Серебрянського лісництва - ISW

ЗСУ покращили тактичні позиції в районі Серебрянського лісництва - ISW

У районі тривають бої.

УкраїнськіЗбройні сили нещодавно покращили свої тактичні позиції у районі Серебрянського лісництва, що на Луганщині - на Лиманському напрямку.

Про це йдеться у новому звіті Інститут вивчення війни (ISW).

Зазначається, що упродовж 2 травня російські війська продовжили наступи вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кремінна. Тим часом українська армія нещодавно досягла успіхів на південь від Кремінної.

Аналітики ISW з посиланням на представника українського Хортицького угруповання військ підполковника Назара Волошина повідомляють, що Сили оборони нещодавно покращили свої тактичні позиції у районі Серебрянського лісництва, що на південь від Кремінної.

На цій ділянці фронту тривали бойові дії. Зокрема, на північний схід від Куп'янська - в районі Синьківки та на схід - в районі Петропавлівки; на захід від Кремінної - в районі Тернів, Ямполівки та Торського, а також на захід від Сватового - в районі Копанки.

Як повідомлялося, окупанти прорвалися до Очеретиного на Авдіївському напрямку. Росіяни кинули на штурми населеного пункту до чотирьох бригад. Збройні сили України ввели резерви для стабілізації ситуації.

  • РФ зменшила використання "Шахедів": чим ворог атакує натомість
  • Російська армія штурмує Часів Яр: в Нацгвардії розповіли про оборону міста
  • Можливі ракетні удари РФ на Великдень: що кажуть у ЗСУ про загрозу
Источник материала
Поделиться сюжетом