3 високорейтингові комедії, які варто подивитися на вихідних
3 високорейтингові комедії, які варто подивитися на вихідних

3 високорейтингові комедії, які варто подивитися на вихідних

Кіно 24 розповість про три комедійні фільми з високим рейтингом. Кожен з варіантів буде вдалим вибором для перегляду на вихідні.

"Великий куш"

Чорна комедія розповідає про банду грабіжників, один з яких грабує єврейську контору. Френкі – так звати бандита – їде до Нью-Йорка з награбованим. Великий діамант, який і має назву "куш", він повинен передати босові. Тим часом власники залу ігрових автоматів та нелегальні боксерські продюсери готують до бою свого бійця. У справу з поєдинком влипає і сам Френкі, що ускладнює його головне завдання.

"Великий куш": дивіться трейлер онлайн

"День бабака"

Фільм переносить у невеличке американське містечко Панксатоні у штаті Пенсильванія, де щороку 2 лютого проходить свято "День бабака". У цей день люди будять з зимової сплячки бабака на ім'я Філ та прогнозують, коли настане весна.

Щороку у місто приїздить пихатий і буркотливий оглядач Філ Коннорс, який ненавидить цей фестиваль. Але цього разу телеведучого вирішує випробувати доля: він потрапляє у часову петлю та щодня проживає те саме 2 лютого.

"День бабака": дивіться трейлер онлайн

"Великий Лебовські"

Події культового фільму відбуваються у Лос-Анджелесі у 1991 році. Головний герой – Джеффрі Лебовські, який живе життя у своє задоволення. Раптом весь його розмірений стиль життя перериває небезпека. У домі він знаходить двох бандитів, які переплутали його з "великим" Лебовські – пристарілим багатієм, дружина якого заборгувала чималу суму перед гангстерами.

Джеффрі ледве зміг довести, що він не той, хто потрібен бандитам. А потім і сам вирішує завітати до однофамільця за компенсацією.

"Великий Лебовські": дивіться трейлер онлайн

Сподіваємось, у цьому переліку ви знайдете фільм, що сподобається та подарує позитивні емоції напередодні свят.

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом