Курка неслась вперше: жінка ледь не знепритомніла, коли побачила, що було всередині яйця
Курка неслась вперше: жінка ледь не знепритомніла, коли побачила, що було всередині яйця

Курка неслась вперше: жінка ледь не знепритомніла, коли побачила, що було всередині яйця

Здивуванню Келлі Рей не було меж — вона відразу зробила кілька фотографій на пам'ять.

36-річна Келлі Рей з містечка Бредфорд (Західний Йоркшир, Велика Британія) ледь не знепритомніла, коли побачила, що було всередині яйця, яке знесла її 6-місячна курка Міртл. Про цей випадок пише таблоїд Mirror.

За словами британки, Міртл з’явилась у неї лише минулого місяця, щоб розбавити компанію трьом іншим — Мод, Мітці та Мейбл. Коли господиня знайшла у кублі перше яйце, то була вражена габаритами — воно було вдвічі більшим за звичайне й не вміщалося в її руці.

Важливо У чому різниця між білими та коричневими яйцями: проста відповідь

Келлі дуже хотіла скуштувати яйце, тож розбила його на сковорідці, щоб приготувати яєчню на сніданок. Здивуванню жінки не було меж, коли всередині шкарлупи виявилось аж три жовтки.

Рей відразу зробила кілька фотографій на пам'ять, а потім продовжила готувати. За її словами, Міртл й досі несе яйця з подвійним жовтком.

Три жовтки в яйці
Фото: Jam Press

"Я вперше в житті завела курей і була вкрай схвильованою. Після того, як Міртл знесла своє перше яйце, у неї було ще три звичайного розміру, а потім одне велике з подвійним жовтком. Люди питали у мене, чи все з нею гаразд. Так, вона абсолютно здорова", — розповіла британка.

За даними сайту British Egg Information Service, вірогідність появи у курки яйця з потрійним жовтком становлять 25 мільйонів до 1, а от подвійний жовток трапляється частіше — в 1 випадку з 1 000.

Міртл знесла яйце з трьома жовтками
Фото: Jam Press

Нагадаємо, раніше Фокус писав про бразильського фермера Хуліо Сесара Карвальо, який похизувався, що його курка несподівано знесла яйце у формі "печива з передбаченнями". Знімки розмістив у мережі його друг, еколог Ільдеано Сілва, і тим самим викликав справжній фурор.

Крім того, у США курка на прізвисько Арахіс побила світовий рекорд Гіннеса як найстаріша тварина у своєму роді. Попри важкий початок життя, тепер вона живе в розкоші, вимагаючи щодня дуже специфічний сніданок.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом