На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда. Подробиці справи
На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда. Подробиці справи

На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда. Подробиці справи

У Білій Церкві Київської області чоловік через зауваження вдарив сусіда ножем у живіт, після чого втік з місця події. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомленні від медиків про те, що в Білій Церкві 65-річний чоловік отримав ножове поранення. Можливого нападника затримали в одному з поштових відділень міста.

"Поліцейські з'ясували, що фігурант проживав з потерпілим в одному під’їзді. Затриманий постійно мав неприязні відносини з мешканцями будинку, і неодноразово через конфлікти між ними притягувався до адміністративної відповідальності. Потерпілий при зустрічі біля будинку зробив зауваження кривднику, на що останній дістав з кишені ножа та вдарив ним у живіт опонента, після чого з місця втік", – розповіли в поліції.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження 33-річному зловмиснику повідомили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який, за версією слідства, причетний до вбивства. Зловмисник під час конфлікту на вулиці завдав смертельне ножове поранення опоненту.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом