П’яна водійка “припаркувала” свій Dodge Charger на знак, що забороняє парковку
П’яна водійка “припаркувала” свій Dodge Charger на знак, що забороняє парковку

П’яна водійка “припаркувала” свій Dodge Charger на знак, що забороняє парковку

Поліція штату Мічиган зафіксувала незвичайну аварію: водійка у стані алкогольного сп’яніння, злетіла у повітря на своєму білому Dodge Charger і приземлилася на дорожній знак.

Автомобіль застряг на ньому майже у вертикальному положенні. Вміст алкоголю в крові жінки перевищував норму вдвічі. Як зафіксувала поліція після прибуття на місце ДТП, всередині автомобіля, окрім водійки, перебувало ще 4 жінок.

Також цікаво: Які шини здатні економити пальне

Патрульні встановили, що причиною аварії, ймовірно, став трос, прикріплений до стовпа, який зачепив водій під час руху. Це призвело до того, що автомобіль злетів в повітря й застряг на стовпі.

Можливо, жінка придбала автомобіль в компанії Hertz, адже на ньому було встановлено тимчасовий номерний знак. На додачу до розбитого авто, жінка отримала також арешт за водіння в стані алкогольного сп’яніння.

За це порушення вона може отримати великий штраф, або навіть 180 діб ув’язнення. Поліція використала незвичайну аварію, щоб нагадати водіям про небезпеку їзди в нетверезому стані. Правоохоронці заявили: «дуже пощастило, що в цьому інциденті не було серйозних травм, але завжди плануйте поїздку додому в тверезому стані та НІКОЛИ не сідайте за кермо напідпитку».

Читайте також: З 1 травня для водіїв діє новий штраф в розмірі 510 грн

Нагадаємо, що в Україні за їзду в нетверезому стані також передбачена кримінальна відповідальність та штраф від 17 до 32 тисяч гривень з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк від 1 до 3 років в разі першого й другого порушення відповідно. В разі наступних порушень сума штрафу становитиме близько 51 тисячі гривень з позбавленням водійського посвідчення на 10 років.

Теги по теме
Новости фото ДТП
Источник материала
Поделиться сюжетом