План буде втілено: засновник BYPOL натякнув, що невдовзі чекає на Лукашенка
План буде втілено: засновник BYPOL натякнув, що невдовзі чекає на Лукашенка

План буде втілено: засновник BYPOL натякнув, що невдовзі чекає на Лукашенка

Засновник ініціативи колишніх білоруських правоохоронців BYPOL Олександр Азаров розповів 24 Каналу, що час іде – стратегію перевороту варто міняти. Причиною є те, що ситуація в Україні, Білорусі та Росії змінюється.

Опозиція у Білорусі

Азаров зазначив, що план, який створили у 2021 році про масовий вихід білорусів на вулиці, зараз неможливо втілити у життя. Зважаючи на те, що в Білорусі вже четвертий рік тривають репресії.

Людей арештовують за дії, які ті вчинки у 2020 році. Білоруси залякані настільки, що вивести їх на вулиці зараз неможливо. Цей план не спрацює,
– наголосив він.

Олександр Азаров додав, що група опору BYPOL вже змінила стратегію та створила партизанський рух на території Білорусі.

Ми спілкуємося з усіма, хто доєднався до нашого руху. Зараз використовуємо їх тільки для отримання інформації, але коли настане момент, то ми залучимо цих людей для втілення плану,
– зауважив він.

Останні заяви Лукашенка

  • Керівник Служби державної безпеки Білорусі Іван Тертель, заявив про спробу Литви атакувати безпілотниками Мінськ. Литва відкинула цю заяву та назвала її вигадкою.
  • Самопроголошений президент Білорусі, висловив коментар щодо Олімпіади-2024. Спільно з Владіміра Путіна він закликав білоруських спортсменів "набити пики" своїм суперникам. Російські та білоруські атлети, які пройдуть відбір, будуть змагатися за медалі разом зі спортсменами з усього світу.
  • Алєксандр Лукашэнка виступив у Мінську на Всебілоруських народних зборах. Там він зазначив, що механізм використання ядерної зброї не включений до проєкту нової військової доктрини.
Теги по теме
Беларусь Александр Лукашенко
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны