Українців закликають на Великдень обмежити відвідування масових заходів
Українців закликають на Великдень обмежити відвідування масових заходів

Українців закликають на Великдень обмежити відвідування масових заходів

Напередодні Великодня і в саме свято в СБУ закликали українців обмежити відвідування масових заходів, дотримуватися комендантської години і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Про це йдеться у повідомленні Служби безпеки України.

Як зазначається, СБУ продовжує системно викривати численні спроби агресора розхитати суспільно-політичну обстановку в Україні в умовах війни. Для реалізації злочинних намірів окупанти використовують великий арсенал заходів підривної діяльності проти нашої держави

Так, наприклад, пояснюють у Службі безпеки, ворог постійно залучає власну агентуру для вчинення провокацій у різних сферах громадського життя, зокрема у міжконфесійних відносинах.

«Метою таких дій окупантів є створення штучних конфліктних ситуацій серед представників релігійних громад для дестабілізації внутрішньої обстановки всередині України. Також агресор активно залучає своїх поплічників для коригування ворожого вогню по цивільній інфраструктурі нашої держави. Серед потенційних цілей – місця масового перебування людей», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українців попередили про загрозу ракетних ударів на Великдень.

Зазначимо, синоптики дали прогноз погоди на Великодні свята.

Источник материала
Поделиться сюжетом