Ви не пожалкуєте: які авто радять купувати у 2024 році
Ви не пожалкуєте: які авто радять купувати у 2024 році

Ви не пожалкуєте: які авто радять купувати у 2024 році

Автомобіль – не лише важлива покупка, а й серйозна інвестиція. Важливо шукати модель, що зберігатиме цінність з часом. Співвідношення ціни та якості – основна умова. Водії звертають увагу насамперед на авто, що не будуть коштувати надто дорого та не потребують постійних витрат на ремонт. Звісно, не останню роль відіграє і економія на паливі.

Експерти розповіли, які доступні моделі стануть надійною інвестицією. GOBankingRates поспілкувався з фахівцями у галузі, щоб дізнатися, які бренди найкраще обрати у 2024 році.

Toyota

Toyota незмінно лідирує у рейтингу доступних та надійних авто. Ці моделі традиційно опиняються на вершині списку бестселлерів. 

"Загалом Toyota завжди стає найкращим вибором для покупців, які шукають недорогі автомобілі. По-перше, виробник пропонує найширший асортимент доступних автомобілів на ринку, а деякі навіть оснащені дуже економічними гібридними силовими агрегатами. Другою перевагою є постійний рекорд надійності Toyota у кількох поколіннях різних моделей, що мінімізує витрати на технічне обслуговування", – зазначив Евалдас Забітіс, автомобільний експерт у CarVertical.

Джеймі Мітрі, менеджер з продажу та обслуговування автомобілів Cumberland Hill Auto, додав, що запчастини до цих авто є першокласними, а технічне обслуговування – доступним.

Брайан Муді, виконавчий редактор Kelley Blue Book, порекомендував Toyota Corolla, давнього фаворита серед покупців, які цінують бюджет. Це найкращий вибір завдяки вражаючій паливній ефективності та надійній роботі.

Ford

Протягом десятиліть Ford був відомий як доступний культовий американський бренд завдяки своїм міцним вантажівкам і практичним сімейним автомобілям. У 2024 році Ford і далі залишається найкращим вибором для покупців.

Є такий стереотип, що Ford – доволі дорога марка. Насправді виробник пропонує дивовижну кількість високоякісних і доступних автомобілів нижчого рівня.

"Наприклад, Ford Maverick – одна з менших вантажівок бренду – пропонує вражаючу вантажопідйомність і крутний момент, а також оснащена опцією гібридного двигуна для покращеної економії палива", – наголосив сказав Найджел Туннакліфф, співзасновник і генеральний директор Coastline Academy.

Honda

Honda вже давно є синонімом надійності та доступності, а модельний ряд бренду 2024 року заощадить ваші гроші в довгостроковій перспективі.

"Honda пропонує різноманітну лінійку автомобілів за конкурентоспроможним ціновим діапазоном. Авто мають високі показники безпеки та гарну паливну ефективність, що знижує довгострокові витрати", – розповів Туннакліфф

Бренд також пропонує ряд електричних і гібридних транспортних засобів, які, незважаючи на вищу початкову вартість, дозволяють надзвичайно економити паливо протягом усього терміну служби. Honda, як бренд, зберігає високу вартість перепродажу.

Mazda

Незважаючи на те, що Mazda часто перебуває в тіні більших автомобільних гігантів, виробник створив собі нішу як бренд, який забезпечує доступне водіння. Навіть найдоступніші Mazda далекі від базового транспорту. Mazda пропонує на вибір вишукані, добре сконструйовані автомобілі з елементами розкоші, що робить їх дуже вигідними інвестиціями.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що Nissan виведе на ринок багато недорогих моделей.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом