Від кліпу групи "Ленінград" до свідомої позиції: де зараз актор "Жіночого лікаря" Тарас Цимбалюк
Від кліпу групи "Ленінград" до свідомої позиції: де зараз актор "Жіночого лікаря" Тарас Цимбалюк

Від кліпу групи "Ленінград" до свідомої позиції: де зараз актор "Жіночого лікаря" Тарас Цимбалюк

З початком великої війни актор, як і усі свідомі українці, був готовий взяти до рук зброю. Однак він став волонтерити. Дізнайтесь, де зараз Тарас Цимбалюк та чим займається під час війни.

Де зараз Тарас Цимбалюк

24 лютого Тарас перебував у Києві, після чого виїхав разом зі своїми племінниками та колишньою дружиною до рідної Корсунь-Шевченківської Черкаської області. Він хотів піти до тероборони, але зрозумів, що на той момент не було у цьому потреби. Тому чоловік активно зайнявся волонтерством.

Оскільки я не маю військової кафедри, я не служив, почав використовувати свій медіапростір і популярність, і почав волонтерити. У мене є машина, джип, я почав щось там вивозити, рекламувати, звертатися до людей, відповідати на їхні запити та потреби,
– пояснив Тарас.

Тарас також приєднався до організації благодійного аукціону, щоб зібрати кошти на п'ять карет швидкої допомоги. Вартість однієї з них становить 10 000 євро. На аукціоні актор представив штани, які буде носити його герой у новому сезоні серіалу "Кріпосна".

Хоча раніше Тарас мріяв про зйомки у Москві через їх перспективність, зараз він розірвав зв'язки зі всіма російськими акторами. Ще й надто, він писав і дзвонив їм, але, за словами Цимбалюка, вони відмовлялися спілкуватися: "Вони називали нас бандерівцями, звинувачували у пропаганді, фейках і тому подібному".

Зараз актор продовжує волонтерити та використовувати свої соцмережі для добрих справ. Він активно бере участь у театральних виставах, дохід з яких часто йде на благодійність.

Фільмографія Тараса Цимбалюка

  • "Кріпосна"
  • "Кава з кардамоном"
  • "Жіночий лікар. Нове життя"
  • "Чорний ворон"
  • "Спіймати Кайдаша" та багато інших.

Окрім того, актор часто грає в театральних виставах. Зокрема, вам точно варто відвідати "Основний інстинкт" та "Наші Кайдаші".

Источник материала
Поделиться сюжетом