Вупі Голдберг зізналася, що довгі роки страждала від наркотичної залежності
Вупі Голдберг зізналася, що довгі роки страждала від наркотичної залежності

Вупі Голдберг зізналася, що довгі роки страждала від наркотичної залежності

Американська актриса Вупі Голдберг у 1980-х роках страждала від наркотичної залежності. Про це артистка розповіла у своїх мемуарах "Шматочки: моя мама, мій брат і я", пише The Sun.

За словами Голдберг, вона набула шкідливої ​​звички будучи одруженою з першим чоловіком і батьком її дочки Алекс Елвіном Мартіном. А після переїзду до Каліфорнії почала приймати кокаїн та героїн під час зіркових вечірок.

Вупі думала, що тоді зможе впоратися з наркотиками і не вважала їхнє вживання серйозною залежністю. У книзі зірка класифікувала себе як "дуже високофункціональну наркоманку", яка близько року з'являлася на знімальному майданчику у стані дурману, поки не зрозуміла, що стає "недбалою" у роботі. Актриса також згадала, як одного разу на свій день народження зупинилася в готелі на Манхеттені і хтось із друзів дав їй унцію (приблизно 28 грамів) кокаїну. Того вечора вона сиділа на підлозі кімнати і нюхала наркотик на самоті, а пізно вночі до її номеру увійшла покоївка, яка дуже злякалася. Тоді Голдберг подивилася в дзеркало і зрозуміла, що кокаїн покриває все її обличчя.

- Мені було б так ніяково. Якби моя мати знала, наскільки кокаїн тримав мене у своїх пазурах, вона б просто розлютилася. Я досягла дна, - зізналася актриса.

Голдберг додала, що залежність була настільки сильною, що від прийому наркотичних речовин у неї почалися галюцинації. Впоратися зі шкідливими звичками артистці вдалося після того, як вона змінила коло друзів і почала відмовлятися від запрошень на вечірки. У процесі реабілітації кінозірка набрала 20 фунтів, що вважає за невелику ціну, щоб знову стати на правильний шлях.

Вупі Голдберг стала знаменитою у 80-90-х роках, завдяки фільмам "Дій, сестро", "Примара", "Едді", "Зроблено в Америці" та іншим. Вона стала володаркою престижних премій у різних галузях, включаючи "Оскар", "Тоні", "Греммі" та "Еммі".

Источник материала
Поделиться сюжетом