Заступник голови Тернопільської облради зізнався, що допомагав президентам розкрадати армію
Заступник голови Тернопільської облради зізнався, що допомагав президентам розкрадати армію

Заступник голови Тернопільської облради зізнався, що допомагав президентам розкрадати армію

Зізнання Василя Деревляного прозвучали в ефірі телешоу. Політик каже, що брав участь у розграбуванні військового майна, а незабаром після цього сварить чоловіків, які не бажають воювати.

Заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний відверто висловився з приводу всіх президентів України. Усі вони грабували країну з моменту здобуття нею незалежності, сказав він в ефірі телепередачі на каналі "Тернопіль1".

"Я знаю всіх президентів від початку незалежності України, які роздеребанили. Я знаю, хто скільки, різав, продавав, розграбував. Розграбували на терені Тернопільщини. Які в нас були аеродроми великі, де сідали найкращі літаки. Усе розграбували, і я брав у цьому участь", — висловився політик.

При цьому Деревляний увесь час обстоював позицію про необхідність захисту України під час повномасштабної війни і критикував тих, хто ухиляється від призову. Кожен свідомий громадянин України має йти захищати країну і не дивитися на законодавство.

"І бути спадкоємцем тієї боротьби, яку проводили їхні діди і прадіди", — підсумував він.

"Системний депутат": коротка біографія Василя Деревляного

Василь Деревляний народився 23 серпня 1962 року в селі Білоскірка Тернопільської області. З 1998 по 2006 роки був депутатом Тернопільської райради. Із березня 2006-го до жовтня 2014-го був народним депутатом України 5, 6 і 7-го скликань, ідеться в його біографії на сайті Тернопільської облради.

З 2002 року по теперішній час — голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

Нагадаємо, з 4 травня в Україні скасували статус "обмежено придатний" для військовозобов'язаних. Формулювання замінили на "придатність до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК, навчальних центрах та інших тилових підрозділах".

Новий закон про посилення мобілізації в Україні зобов'язує всіх чоловіків оновити особисті дані в ТЦК. Виключені з військового обліку не зобов'язані з'являтися у військкомати.

Теги по теме
война Коррупция
Источник материала
Поделиться сюжетом