Битва крашанками та поява Фінляндії у сфері з джинсів: як минуло відкриття "Євробачення-2024"
Битва крашанками та поява Фінляндії у сфері з джинсів: як минуло відкриття "Євробачення-2024"

Битва крашанками та поява Фінляндії у сфері з джинсів: як минуло відкриття "Євробачення-2024"

Вже у вівторок, 7 травня, у Мальме відбудеться перший півфінал конкурсу.

Сьогодні, 5 травня, пісенний конкурс "Євробачення-2024" офіційно розпочався урочистою церемонією відкриття у шведському місті Мальме.

Пройтися "бірюзовим хідником" і дати свій коментар вийшли 36 конкурсантів з різних країн. Зокрема, серед присутніх – українська делегація. До слова, довкола Malmö Live Congress, де відбувалася подія, зібралося чимало прихильників, які прийшли підтримати фаворитів з прапорами.

Цьогорічними ведучими церемонії стали дві драг-діви Електра та Тіа Кофі. Разом з єврофанами міжнародного пісенного конкурсу їм вдалося розгледіти найцікавіші костюми та дізнатися про хвилювання виконавців перед виходом на головну сцену "Євробачення".

Редакція сайту ТСН.ua готова поділитися найяскравішими моментами урочистої церемонії відкриття "Євробачення-2024", та показати незвичні образи учасників. 

Дует alyona alyona і Jerry Heil, який цьогоріч представляє Україну на конкурсі, вийшов на хідник у доволі промовистих образах з підвішеними ключами. Таким чином виконавиці  нагадали іноземцям про тероризм РФ на території України і закликали допомогти фінансово відбудувати українську гімназію в селі Велика Костромка, Дніпропетровська область. До того ж alyona alyona і Jerry Heil з нагоди православного Великодня подарували ведучій кошик з крашанками та паскою. Ба більше, просто посеред прямого ефіру вони влаштували "битву" крашанками та розповіли про українські традиції.

Соціальний меседж костюму намагалася передати Португалія, вбрання представниці якої зроблене з переробленого одягу.

Своєю появою на бірюзовому хіднику мають запам’ятатися і представники Сан-Марино. Гурт одягнувся у рожево-чорні костюми, а деякі члени команди давали коментарі просто сидячи на підлозі. Зі схожим перформансом на ланцюгових повідцях епатували представники з Іспанії, які цьогоріч дивуватимуть композицією про руйнування стереотипів, які часто нав'язують жінкам.

Розкішною сукнею з довгим шлейфом і нестандартними формами захопила Албанія. Представниця підкреслила свою струнку фігуру виразним декольте та вирізом на животі.

Загадковим став вихід співака з Литви. Річ у тім, що його супроводжували невідомі, які повністю замаскували свої обличчя та протягом всього інтерв'ю стояли нерухомо.

Справжній перформанс під час інтерв'ю та у фотозоні влаштував фінський представник Windows95man. Артист з'явився на бірюзовому хіднику у загадковий спосіб. Він надягнув на себе та свого колегу сферу, повністю зшиту з джинсів. З-під неї у виконавця проглядалися лише ноги. Втім, він швидко розкрив свою особистість і зізнався, що коли маскувався, то в телефоні дивився футбольний матч.

У кольоровій накидці, розписаній власноруч, вийшла представниця Австралії Захарія Філдінга у дуеті з Майклом Россом. До того ж вони продемонстрували фрагмент їхньої традиційної музики за допомогою автентичного інструменту.

Гурт з Нідерландів також знайшов спосіб вирізнитися з-поміж решти. Тож, на бірюзову доріжку музикант-представник Йост Кляйн привів людину у костюмі птаха, який відтворював звуки курки.

Источник материала
Поделиться сюжетом