Які авто мають середню ціну, але мають значно дорожчий вигляд: фото
Які авто мають середню ціну, але мають значно дорожчий вигляд: фото

Які авто мають середню ціну, але мають значно дорожчий вигляд: фото

Ринок автомобілів пропонує широкий спектр моделей на будь-який смак та бюджет. Проте, не всі авто, які мають середню ціну, виглядають відповідно.

Деякі автівки, завдяки своєму дизайну та характеристикам, можуть легко позмагатися навіть з люксовим сегментом. GO розповів про три моделі, які нічим не гірші за дорогі транспортні засоби.

Toyota Crown

Як правило, бренд Toyota не вважають люксовим та дорогим брендом. Однак Toyota Crown вразить вас своїм сучасним дизайном, ефективністю та потужністю.

Крім того, завдяки таким функціям, як підігрів передніх сидінь, 12,3-дюймовий мультиінформаційний дисплей і 12,3-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, ця модель складає враження справді дорогої автівки.

Toyota Venza

Водії, які надають перевагу бренду Toyota виділяють серед інших одну з останніх моделей – Toyota Venza. Це авто навіть порівнюють з повністю оснащеним Lexus RX.

Цей дворядний гібридний позашляховик має розширені функції, що включають фіксований панорамний дах Star Gaze, аудіосистему JBL із дев’ятьма динаміками тощо.

Mazda CX-90

Цей позашляховик-кросовер із додатковим третім рядом сидінь вміщує до восьми людей і видає 280 кінських сил від 3,3-літрового двигуна Turbo Inline 6.

Салон Mazda CX-90 оздоблений першокласними матеріалами. Єдине чого не вистачає цьому автомобілю для того, щоб нічим не відрізнятися від неймовірно дорогих та розкішних моделей – це пневматичної підвіски та масажних сидінь.

Нагадаємо, OBOZ.UA раніше показував найдоступніший електричний кросовер Mini.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом