Клієнти Нової пошти не можуть змінити одержувача: у чому проблема
Клієнти Нової пошти не можуть змінити одержувача: у чому проблема

Клієнти Нової пошти не можуть змінити одержувача: у чому проблема

Клієнтка Нової пошти поскаржилася на "недоопрацювання" у системі доставки Нової Пошти, пов'язані зі зміною одержувача відправлення.

Про це вона розповіла на сторінці компанії у Фейсбуці.

Вона повідомила, що чекає на посилку, яку відправили на її ФОП, але дівчині потрібно було терміново змінити одержувача. Однак у системі Нової Пошти явний власник посилки було самостійно змінити дані одержувача.

"Де логіка?" - дивується клієнтка.

Вона додала, що спроби змінити отримувача через контакт-центр також не мали успіху. На відділенні у Дніпрі співробітники відмовилися видати посилку довіреній особі.

"Ваш колл-центр пропонує дзвонити відправнику, щоб він підтвердив зміну одержувача. Але це мій одержувач, до чого тут відправник?" - йдеться у скарзі.

Клієнтка звинуватила Нову Пошту у відсутності логіки, клієнтоорієнтованості та сервісу, а також у некомпетентності та хамстві співробітників.

У відповідь Нова Пошта вибачилася і пояснила, що змінити дані одержувача може тільки відправник як власник відправлення, яким він є до моменту отримання вантажу.

"Можна доручити отримання представнику у мобільному додатку або отримати один із наведених пунктів за посиланням: https://static.novaposhta.ua/sit.../misc/doc/fiz_29_ware.pdf ", - зазначили у Новій пошті.

Щоб компенсувати негативний досвід, Нова Пошта запропонувала клієнту промокоди на безкоштовну доставку.

Раніше Нова пошта пояснила, чому за легку посилку доведеться платити як за 10 кг.

Источник материала
Поделиться сюжетом