19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На нас чекає криваве літо 2024?
На нас чекає криваве літо 2024?

На нас чекає криваве літо 2024?

Нелякані російські диверсанти стадами бродять Європою напередодні Олімпіади у Франції та ЧЄ з футболу в Німеччині.

За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі.

Прокинулися. Не готує, а щосили здійснює. У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу, що належить оборонно-промисловому концерну Diehl, який постачає Україні системи протиповітряної оборони IRIS-T, справа рук російської агентури. Так само як і нещодавній підпал літнього будиночка глави концерну Rheinmetall, за який взяли на себе відповідальність якісь ліві екстремісти. Ми то цих "екстремістів" добре знаємо. Баширов і Петров - їхні прізвища. Російські терористи, як у минулому радянські, можуть діяти під різними легендами: ультралівих, ультраправих, ісламістів. Але завдання і зарплату все одно отримують на Луб'янці.

Нелякані російські диверсанти стадами бродять Європою напередодні Олімпіади у Франції та ЧЄ з футболу в Німеччині. Це вкрай небезпечна ситуація. Путін - людина злісна і патологічно мстива. Образ не прощає, може спробувати помститися за те, що Росію стусанами, як шелудивого пса, вигнали зі світового спорту. Як виконавців терористичних атак у чекістів завжди знайдуться дресировані "ісламісти".

Ну і крім того, таким чином Кремль може спробувати дестабілізувати ситуацію в Євросоюзі, переконати європейців, що їхні уряди повинні "разом з Росією" боротися з "ісламістами", а не допомагати Україні.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом