Полiсся — Зоря. Напередодні
Полiсся — Зоря. Напередодні

Полiсся — Зоря. Напередодні

Матчам за участю Динамо та Шахтаря ми присвятили окремі матеріали.

Полiccя — Зоря

Недiля, 5 травня, 13:00. Арена "Полісся", Житомир. Пряма трансляція на UPL.TV

Події суботи дуже сильно підняли градус боротьби одразу на деяких рівнях у таблиці. Нічия Руху дає Поліссю шанс наздогнати львів'ян за очками. Важливо: навіть у разі перемоги житомирці будуть нижче, бо поступаються за особистими зустрічами, але, зрозуміло, це дуже загострить ситуацію в гонці.

Але й Зоря перебуває у ситуації, коли має боротися за кожне очко. Перемога Оболоні скоротила відрив луганчан від зони перехідних матчів зовсім до крихітної дистанції – це навіть не соромно, це просто ганебно для команди з таким потужним складом. Луганці дуже сильно не добирають очок, нічия з тією ж Оболонню може дуже дорого коштує – і тепер, звичайно, треба битися і на складному виїзді.

Обидві команди явно не гаразд: той факт, що у Полісся на 15 очок більше, обумовлений лише чудовою формою житомирців восени. Очікується дуже багато боротьби – і в контексті цього, до речі, Шищенко втрачає одну важливу фігуру. В'ячеслава Танковського дискваліфіковано за перебір жовтих, і проти Зорі не зіграє. А міг би, безумовно, наситити центр поля та збільшити шанси на його виграш.

 

ПОТОЧНА ФОРМА

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

 

прогноз 1:1

 

Источник материала
Поделиться сюжетом