19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шість книжок у голові: "мати" Гаррі Поттера Джоан Роулінг поділилась своїми планами
Шість книжок у голові: "мати" Гаррі Поттера Джоан Роулінг поділилась своїми планами

Шість книжок у голові: "мати" Гаррі Поттера Джоан Роулінг поділилась своїми планами

До своєї відомої серії книжок вона вже не повернеться

Відома британська письменниця Джоан Роулінг заявила, що планує написати ще шість книжок. Над однією з них вона вже працює.

Дві книги будуть присвячені історії детектива Корморана Страйка. Про це повідомляє видання The Time.

"У мене є та, яку я зараз пишу. Попереду ще дві про [детектива Корморана] Страйка, а потім ще три книги, до яких я дуже хочу дійти", — сказала Роулінг.

Що стосується відомої серії романів про Гаррі Поттера, то вона є завершеною і більше письменниця до неї не повернеться. Вона назвала це тяжкою втратою. У важкі періоди життя Роулінг заглиблювалась в роботу над цією історією і таким чином тікала від проблем у реальному житті. Проте письменниця водночас задоволена тим, що все закінчилось.

Раніше "Телеграф" писав, що Джоан Роулінг не знімалась у фільмі "Гаррі Поттер 20 років потому: Повернення в Гоґвортс". Актори та режисери ділились своїми спогадами про знімання серії кіно.

Саму ж письменницю не запросили через скандал, який відбувся у 2020 році. Проте деякі короткі сцени з Роулінг таки показали. Але всі вони були зняті до 2019 року.

Скандал пов’язаний з суперечливим висловлюванням Роулінг про трансгендерів та "людей, які менструюють". Після нього зірки "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф, Руперт Ґрінт та Емма Вотсон публічно розкритикували погляди письменниці та засудили їх.

Источник материала
Поделиться сюжетом