У Мексиці виявили тіла трьох туристів з Австралії та США
У Мексиці виявили тіла трьох туристів з Австралії та США

У Мексиці виявили тіла трьох туристів з Австралії та США

У мексиканському штаті Баха-Каліфорнія у п'ятницю знайдено три тіла зниклих безвісти туристів з Австралії та США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

За даними двох джерел агенції, влада Мексики знайшла три тіла у штаті Баха-Каліфорнія, де двоє австралійців та один американець вважалися зниклими безвісти.

За даними прокуратури штату, австралійських братів 33-річного Каллума та 30-річного Джейка Робінсона, а також 30-річного американця Джека Картера Роуда востаннє бачили живими 27 квітня.

Троє були у відпустці, займаючись серфінгом у муніципалітеті Енсенада, що приблизно за півтори години на південь від кордону США та Мексики.

Державний прокурор Сокорро Ібарра заявив у четвер, що у зв'язку з цією справою ведеться розслідування щодо трьох осіб, хоча поки незрозуміло, чи причетні вони до зникнення чоловіків.

Їхні намети були знайдені в районі, де востаннє бачили зниклих чоловіків, сказав Ібарра, додавши, що вони були офіційно оголошені зниклими через декілька днів після їх фактичного зникнення.

За словами представників влади, у цьому районі також було знайдено обгорілий білий пікап.

Згідно з висновками судової експертизи, яка буде проведена державною лабораторією, останки загиблих будуть ідентифіковані.

Представник міністерства закордонних справ Австралії заявив, що їхнє посольство у Мексиці тісно співпрацює з мексиканською владою та австралійською федеральною поліцією.

"Міністерство закордонних справ і торгівлі визнає, що це дуже важкий час для родин, та підтримує з ними регулярний контакт, щоб надати підтримку", - йдеться у повідомленні.

Штат Баха-Каліфорнія є одним з найжорстокіших штатів Мексики, хоча такі туристичні райони як Енсенада вважаються безпечнішими. Державний департамент США радить американцям переглянути плани поїздок до цього штату через злочинність та випадки викрадення людей.

Як повідомляв Укрінформ, щонайменше 14 людей загинули, ще 31 зазнали поранень після того, як автобус із людьми перекинувся у мексиканському муніципалітеті Маліналько.

Фото: Guillermo Arias / Getty Images

Теги по теме
США Австралия Мексика
Источник материала
Поделиться сюжетом