В окупованому Бердянську підірвали авто із зрадником, який працював у колонії. Фото і відео
В окупованому Бердянську підірвали авто із зрадником, який працював у колонії. Фото і відео

В окупованому Бердянську підірвали авто із зрадником, який працював у колонії. Фото і відео

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі.

Зрадник помер дома. Про відплату, що наздогнала зрадника, пишуть російські пропагандисти.

"У Бердянську підірвали машину співробітника виправної колонії – він загинув на місці. Попередньо, саморобну бомбу заклали під днище автомобіля. СК порушив кримінальну справу, співробітники опитують очевидців", – написав один із Z-пабліків.

Вибух в окупованому місті, за свідченнями очевидців, пролунав після 9-ї години ранку. Він, повідомляли бердянці, був одиночним і дуже гучним. Після вибуху у повітрі з'явився виразний запах горілої гуми.

Місцеві проросійські паблики також писали про "теракт" і "підірваний автомобіль" чи то з "людиною", чи то з "людьми".

Ім'я зрадника поки що невідоме. Проукраїнські ж пабліки Бердянська стверджують, що він працював у створеній окупантами катівні, і, ймовірно, був безпосередньо причетний до знущань з українських патріотів.

Нагадаємо, у Москві 12 квітня вибухнув автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. Він належав Василю Прозорову, зраднику з-поміж колишніх співробітників СБУ, який з 2014 року працював у РФ, а згодом втік на територію РФ.

Раніше повідомлялося, що СБУ викрила у виправній колонії Житомирської області ув'язненого агента ФСБ РФ, який після виходу з в'язниці мав сприяти прориву російських диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) та збирати розвіддані про Сили оборони на півночі України.

За кілька днів окупанти заявили, що затримали "агента СБУ", який підірвав авто зрадника України Прозорова.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом