19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Берліні третю добу триває пожежа на заводі, який постачає системи ППО для України
У Берліні третю добу триває пожежа на заводі, який постачає системи ППО для України

У Берліні третю добу триває пожежа на заводі, який постачає системи ППО для України

У берлінському районі Ліхтерфельді триває третя доба  загасити пожежу на заводі, що належить компанії Diehl. Зараз на місці пожежі на вулиці Ам Штіхканал працюють 10 пожежних бригад, повідомив офіційний представник пожежної служби.

Поки не вдалося визначити час, коли боротьба з вогнем завершиться, проте відомо, що “все, що може горіти, вже горить”. Представник пожежної служби пояснив, що вода не може потрапити на всі об’єкти, які горять, тому спеціалізовані компанії почнуть зносити залишки будівлі з 6 травня. До деяких джерел вогню пожежникам не вдасться дістатися.

У руїнах будівлі неодноразово спалахували пожежі. Згідно з деякими джерелами, можуть пройти дні, перш ніж слідчі зможуть увійти до будівлі, яка знаходиться під загрозою обвалення. Пожежники відмовляються заходити до горячих зон. Причину пожежі досі не встановлено.

Місцеві ЗМІ повідомили, що пожежа не вплинула на виробництво зенітних ракетних комплексів IRIS-T, які постачаються, в тому числі, в Україну. Пожежа охопила відділення підприємства, яке займається гальванізацією металу для автомобільної промисловості, і не пошкодила оборонний сектор.

Раніше було повідомлено, що у Берліні сталася пожежа на металургійному заводі оборонно-промислової компанії Diehl, яка виробляє системи ППО Iris-T. За даними місцевих служб, пожежа спалахнула на першому поверсі одного з приміщень заводу, а згодом поширилася на верхні поверхи та дах, що частково обрушився.

Теги по теме
Украина пожар
Источник материала
Поделиться сюжетом