19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Артилерійська снайперська гвинтівка: в ЗСУ показали як Archer знищив російську Мсту-С
Артилерійська снайперська гвинтівка: в ЗСУ показали як Archer знищив російську Мсту-С

Артилерійська снайперська гвинтівка: в ЗСУ показали як Archer знищив російську Мсту-С

Російська артустановка була замаскована та перебувала на підготовленій позиції. Військові виявили та знищили Мсту-С.

Українська армія має в арсеналі шведські САУ Archer. Артилеристи 45-ї окремої артилерійської бригади показали знищення російською гаубиці Мста-С. Відповідне відео опублікувала пресслужба бригада в YouTube.

В Луганській області артилеристи змогли знищити російську САУ Мста-С. Виявлення та ураження ворожої артустановки здійснювали в кооперації з 95-ю десантно-штурмовою бригадою. В момент удару по машині вона знаходилася на замаскованій та підготовленій позиції.

Аеророзвідники виявили та передали координати для української артилерії. Гармаші 45-ї бригади застосували САУ Archer зі Швеції. Особливістю артустановки є високий рівень автоматизації та цифрова система керування вогнем. Разом це дає високу точність стрільби та дальність.

У "Мілітарному" САУ Archer називають найкращим контрбатарейним рішенням для української армії. Готовність до стрільби досягається всього за 20 секунд. Оператори в кабіні вводять потрібні координати, а гармата автоматично наводиться, а потім корегується.

Знищення російської САУ Мста-С відбулося в районі селища Червонопопівка в Луганській області за координатами — 49.137658, 38.187869.

Нагадаємо, 19 січня в ЗСУ розказали про бойове застосування Archerв боях проти ЗС РФ.

16 січня польські експерти розкрили особливості шведської Archer на полі бою.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом