19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бездротова зарядка для військових BATLCHRG: підживить одразу кілька гаджетів на полі бою
Бездротова зарядка для військових BATLCHRG: підживить одразу кілька гаджетів на полі бою

Бездротова зарядка для військових BATLCHRG: підживить одразу кілька гаджетів на полі бою

Бездротова зарядка не боїться води, бруду і пилу, а також здатна передавати енергію техніці в умовах тряски.

На конференції сил спеціальних операцій (SOF) 2024 компанія Galvion продемонструвала нову систему бездротової зарядки для військових під назвою BATLCHRG. Система створена у двох модифікаціях — вбудована в сидіння транспортного засобу та у вигляді килимка, передає Аrmy recognition.

За допомогою бездротової зарядки BATLCHRG солдати можуть заряджати кілька гаджетів одночасно. Це рішення, що використовує зарядний килимок і конфігурацію приймача, забезпечує високу швидкість передачі енергії та ефективну роботу навіть у найсуворіших умовах. Іншими словами, зарядка не боїться води, снігу, бруду і пилу.

Пристрій має у своєму розпорядженні 2-портовий концентратор живлення і даних (PDH-2), пристрій Personal Worn Scavenger (під'єднується безпосередньо до будь-якої батареї або інтегрується в ношену солдатом систему живлення і даних для збору енергії, — ред.) і батарею SoloPack. Гаджет допоможе заряджатися бездротовою мережею різним пристроям навіть в умовах трясіння, коли військовий автомобіль швидко рухається бездоріжжям.

Технологія Surface Power, розроблена спеціально інженерами компанії Quaze, які брали участь у проєкті, заснована на магнітному резонансі. Вона забезпечує безпечне, надійне рішення для ефективного заряджання декількох пристроїв зі змінним енергоспоживанням на всій поверхні зарядної платформи.

Важливо Зарядить дрони просто в бою: представлено бездротову платформу Quaze DSTOW (відео)

Раніше ми писали про те, що вчені вигадали новий спосіб зарядки і подовжили термін служби батарей у 2 рази. Протоколи зарядки високочастотним імпульсним струмом сповільнюють знос наявних літій-іонних акумуляторів, зберігаючи ємність на рівні 80%.

Источник материала
Поделиться сюжетом