19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дивовижні та цінні загублені речі в аеропорту виставлено на аукціон: що продається
Дивовижні та цінні загублені речі в аеропорту виставлено на аукціон: що продається

Дивовижні та цінні загублені речі в аеропорту виставлено на аукціон: що продається

Весільна сукня – один з найбільш незвичайних лотів.

Загублене майно в аеропорту Сіднея піде з молотка на щорічному благодійному аукціоні. Аукціон стартував 4 травня і триватиме до 12 травня.

Про це повідомляє 9 News.

Серед 2500 лотів, виставлених на торги, техніка, ювелірні прикраси, годинники і сонцезахисні окуляри. Серед дивних речей, залишених в аеропорту, також фотографія Ліонеля Мессі з автографом, шолом Дарта Вейдера та повітродувка для листя.

На аукціоні, який організував Theodore Bruce Auctioneers, виставлено понад 150 ноутбуків, 300 навушників та 500 ювелірних виробів і годинників. Понад 120 пляшок алкоголю так і не повернулися додому з відділу безмитної торгівлі.

Торги стартували з 10 доларів за більшість лотів, але деякі з них вже спричинили неабиякий інтерес .

"Аукціон втрачених речей в аеропорту Сіднея є одним з наших найпопулярніших заходів, в якому беруть участь учасники з усієї країни", - говорить директор аукціону Theodore Bruce Auctioneers Касі Прішл. "Цього року на аукціон виставлено багато гарячих лотів, серед яких ноутбуки, навушники, планшети, флакони нових парфумів і красиві ювелірні прикраси".

Організатори чітко зазначили, що будь-які загублені валізи, не беруть участі в аукціоні. "Кожен, хто шукає загублений багаж, повинен звертатися безпосередньо до своєї авіакомпанії", - зазначили вони.

Гроші, зібрані на аукціоні, підуть до Освітнього фонду Гардінга Міллера, який надає стипендії старшокласницям, що опинилися в несприятливих умовах.

Источник материала
Поделиться сюжетом